lunch hotell stenungsund stenungsund

Veckans Lunchmeny


TISDAG


         Örtbakad kolja serveras med citronette fänkål och hemgjort potatismos  -Glutenfri


Stekt fläsk med raggmunk alternativt kokt potatis och löksås - Gluten i raggmunk, glutenfritt med kokt potatis






ONSDAG


                                                                              Smörstekt Torsk serveras med sandefjordsås och kokt potatis - Glutenfri

                                             

Schnitzel "cordon bleu" ost och skinkfyll, serveras med stekt potatis och gräddsås - Gluten





TORSDAG

Sollidens Fisksoppa serveras med aioli och vitlöksbröd - gluten i brödet(glutenfritt alternativ finns)

                                                                   

Klassiska köttbullar serveras med hemgjort potatismos serveras med gräddsås och lingon - Glutenfri




FREDAG

                                                                               

Pocherad torsk med syrad spenat och champagneskum serveras med färskpotatis

-Glutenfri


                                                                    

Helstekt fläskfile serveras med rostad potatis och bearnaisesås

- Glutenfri



MÅNDAG


                                                                     

Pocherad Långafilé serveras med ägg och persiljesås samt kokt potatis

  -Glutenfri

                                                                                             

Helstekt fläskytterfilé serveras med paprikasås och rostad potatis

-Glutenfri





GRATIS UTKÖRNING

varje dag klockan 11,12,13:00 till företag & privatpersoner


Beställ på tel. 0303-698 70

Lunch serveras

mån-fre kl.11.00-14.30


Ingår gör vår fräscha salladsbuffé, kaffe och ett härligt dessertbord

Du kan alltid välja mellan en fisk och en kötträtt


allt detta för endast 115:-

Sallads och dessertbuffén är nu öppen igen, varmrätt serveras på tallrik.

Varmt Välkomna!

v. 37

 

 

Veckans vegetariska:

Måndag - Onsdag: Vegetarisk gratäng med potatis paprika och broccoli serveras med örtcreme

Torsdag-Fredag: Spenatsoppa serveras med ägghalor och färskt bröd